Bornholm Rundt er blevet opgraderet

photo of Bornholm Coast path Hammeren - by Frits Ahlefeldt

Update om vandrestien rundt om Bornholm

BornholmRundt.dk – er opdateret 2018

Tekst og illustration af Frits Ahlefeldt – BornnholmRundt.dk

photo of Bornholm Coast path Hammeren - by Frits Ahlefeldt
Bornholms kyststi over Hammeren på Nord Bornholm er legendarisk

Har netop gået Bornholm rundt igen ( igen, igen, igen ) og er igang med at opdatere sitet her om kyststien rundt om Bornholm med ny info, illustrationer, tekster så sitet er klar til også at formidle Bornholms kyststi i 2018

Det bliver stadigt mere populært at gå rundt om Bornholm, og de lokale jeg snakker med undervejs fortæller at de ikke tidligere har set så mange vandrere som nu. Og der er god grund til det. Tæt på vand, hyggelige små fiskebyer og et landskab som skifter mellem klipper, strande, sprækkedale og høje udsigter er noget af de fineste der findes indenfor vandring langs kulturstier i Europa… og det er lige her i Danmark

God tur 🙂