Om BornholmRundt.dk

Bornholm Rundt – En guide til en helt enestående vandrerute, lige her I Danmark

portræt af Frits Ahlefeldt
Frits Ahlefeldt – Vandreren bag BornholmRundt.dk

Bornholm har, synes jeg, verdens måske mest intense, smukkeste og ukendte vandrerute, en oplevelse hvor natur, smukke steder, dansk kultur, dramatiske klipper, fin mad og skiftende landskaber, badet i et helt særligt lys, ligger fuldstændigt hemmeligt gemt på en måde der har undret mig i mange år.

Jeg har malet akvareller på øen, travet den rundt, gået i stå og givet op og startet ud igen siden 1991, langsomt lært de Bornholmske kyststier bedre at kende og set hvor meget fantastisk der findes langs kanten af en lille bitte, over en milliard år gammel, glimtende granitbrik langt derude midt i Østersøen.

Samtidigt har jeg undret mig over at cykling skulle være noget særligt på Bornholm (sorry Cyklister 🙂  Men hvorfor i alverden tage til Bornholm og så holde sig i umulig rullende afstand af næsten alt hvad Bornholm har at byde på, når man kan gå helt, helt tæt på og langs det, hele vejen i vandrestøvler.  Så drop cyklen og bilen – vandring er den mest intime, den mest hårde, mest givende, mest overraskende, hyggelige og reflektive, økologiske, børnevenlige, bæredygtige, afstressende og fuldstændigt magiske måde at opleve Bornholm på.

Frits Ahlefeldt

Læs mere om mig og mit arbejde på mit personlige website:  FritsAhlefeldt.com

BornholmRundt.dk

2023