Artikler, blogs og historier om at gå og løbe Bornholm rundt langs Bornholms kyststier

Bornholm rundt til fods Research – Samling af blogs og links til artikler om at gå Bornholms kyststier

Links og admin. Frits Ahlefeldt – Opdateret 2023

FrieFodspor.dk – Marie og Torben vandrer Bornholm rundt om efteråret

To af Danmarks mest kendte vandrebloggere, paret Marie og Torben gik Bornholm rundt med uret, i efterårsferien, og har lagt fortællingen om deres vandretur rundt om Bornholm, med oplevelser, tip og råd, op på deres site:
Link: FrieFodspor.dk

Trekandtell.dk – Gitte Holze

Den garvede Danske vandrer, vandrebogsforfatter og journalist Gitte Holtze har gået over 4000 km. gennem USA, fra Mexico og til Canada langs Pacific Crest trail, og hun har været mindst fire gange på Bornholms kyssti, og skrevet en super beskrivelse med råd til at følge i hendes fodspor.
Link: TrekAndTell.dk – Gitte Holtze

BenWoodhams.com – Et års Fredags Akvarel vandringer

Den Engelske kunstner Ben Woodhams, bor på Bornholm og i 2018 brugte han hver Fredag på at vandre hele Bornholm rundt ( vej: med uret ) og male sine indtryk, og skrive om sine oplevelser og tur. En vandretur på i alt 52 dage, rundt om Bornholm, og et på alle måder imponerende og vedholdende projekt der sendte Ben Woodham ud i al slags vejr – Og han gennemførte på hvad der kan ses som den absolut SKT ( Slowest Known Time ) rundt om Bornholm – hele 52 dage, hvor hvert øjeblik har været intenst og krævende og er fuldt dokumenteret på Ben Woodhams website.
Link: BenWoodhams.com

UltraLightPedestrian.com – Niels Blok Vandretur 4.5 dg.

Ultralight vandretur rundt om Bornholm mod uret. Den garvede ultralight vandrer Niels Blok fortæller om sin tur rundt om Bornholm langs kyststien, lidt om sit gear og med gode fotos fra sin efterårsvandretur
Link: UltralightPedestrian.com – Bornholm Rundt

WeWalk.dk – 4 dg. vandretur rundt om Bornholm 2017

Rikke og Christian, et par i 40’erne, vandrer både i Danmark og udlandet ( caminoen især) og skriver og Instagrammer om deres oplevelser, De vandrede Bornholm rundt mod uret, langs Bornholms kyststier i 2017 og har skrevet fire indlæg om deres vandretur, med Gps kort ( viewranger) også.
Link: WeWalk.dk

KomUd.dk Erik B. Jørgensen, Eventyrer og blogger

Way back 28 Oktober 2007 lagde jægersoldaten Erik B. Jørgensen (1975) sit første bloginslag op på sit nye site KomUd.dk. I 2009 var han fortsat i fuld gang, og skrev et blogindslag op om sin vandretur rundt om Bornholm.
I 2019 har Erik B. Jørgensen nu skrevet mere end 1.500 artikler på KomUd og eventyrerne er stadigt i fuld gang. Samtidigt er Erik B. Jørgensen idag en af de mest kendte eventyrere i Danmark, med TV serier, podcast, bøger, reviews og foredrag og 11.000+ følgere Facebook. Og stadigt samler han trådene og eventyrerne på sin blog.
Komud.dk