Transport af bagage mellem overnatningssteder – Bornholms kyststi

Tekst af Frits Ahlefeldt, BornholmRundt.dk ( Feb. 2019 updateret ) 

illustration of luggage service car,along the trails. drawing by Frits Ahlefeldt
På Bornholm rundt tilbyder flere firmaer bagagetransport, en god mulighed for folk med meget udstyr (fotografer m.m., børnefamilier og andre som hellere vil gå langs Bornholms kyststi uden bagage

Hvis man ikke har lyst til/mulighed for at bære sin oppakning selv mellem sovestederne kan man ( for ca. 425,- til 750 DK.kr. / 4-7 nætter – 2018 priser) få hentet og afleveret sin baggage, så man slipper for at bære den, når man går med uret Bornholm rundt: ( update 2019 – de to firmaer tilbyder dog kun bagagetransport i forbindelse med køb af rejser p.t. )

På Bornholm tilbyder både BornholmTours.dk og  bikingBornholm.dk flere løsninger og pakker omkring transport af  vandreres rygsække og bagage, fra overnatningssted til overnatningssted, så man kun skal gå på ruten med  en daypack, mens resten af ens oppakning bliver hentet og afleveret ved næste overnatningssted og venter på en når man når frem. Det kan både være hotel, vandrehjem, eller campingplads, men stederne skal være defineret inden starten på hele vandreturen.

Mulighed for bagagetransport rundt om Bornholm kan give børnefamilier, ældre, løbere, m.fl. en bedre mulighed for at gennemføre vandringen rundt om øen, og det samme med andre som vil foretrække at få kørt bagagen fra sted til sted. – Dog skal man lige være opmærksom på at p.t. går bagageruten kun med uret Bornholm rundt. Så man skal starte med at gå nordpå fra Rønne.

Links: Update – Bagage transport desværre kun i forbindelse med køb af rejsepakker pt. 

BornholmTours.dk BagageTransport Vandring Bornholm rundt

BikingBornholm.dk: http://bikingbornholm.dk/site/Bagagetransport/