bagagetransport på vandring Bornholm Rundt

Opdateret – 2018 – Mulighed for at vandre Bornholm rundt med logistikken på plads og meget mindre bagage

Arnager kyststykke

Ikke alle steder er det lige let at bære sin oppakning på vandretur rundt om Bornholm

AktivBornholm.dk  tilbyder vandrere at få kørt deres bagage rundt mellem de bookede sovesteder på vandreturen rundt om Bornholm.

Det er en fin ide, om ikke andet så fordi man så har al logistikken på plads og samtidigt vil have meget lettere ved at gennemføre de enkelte vandrings-dagsetaper, hvis man ikke lige har fået trænet op til topformen. (eller netop er ved det 😉

For Bornholm og Bornholms kyststier tror jeg samtidigt at flere alternative muligheder for at gøre turen rundt om Bornholm til fods, vil gøre at langt flere kan få glæde af oplevelsen og samtidigt være med til at holde Bornholms kyststier og faciliteterne åbne til glæde for alle. (Bornholm er egnet til vandring ihvertfald hele for og sensommeren Maj-Oktober)

Endeligt kan det, at der kommer nye ideer til at arrangere vandring på Bornholm, også for alvor være med til at sætte vandring tilbage på det Bornholmske verdenskort og forhåbentligt også få andre aktører på Bornholm til at få øje på vandrerne som målgruppe. Og for de muligheder der ligger for at udvikle Bornholm til en bedre vandre-destination.

Så bagagetransport til vandrere på Bornholm synes jeg er et godt nyt alternativ, der kan være ret fedt, hvis man har muligheden for at opgradere den mere økonomiske del af  en 7 dages vandreoplevelse Bornholm rundt til ihvertfald ca. 4500,- kr./person  (ex. mad og transport til og fra Bornholm)  vil man kun have transporteret sin bagage Bornholm rundt er prisen ca. 100kr/pr ting/gang. læs mere her: AktivBornholm – bagagetransport

 

 

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to bagagetransport på vandring Bornholm Rundt

  1. Thea Lousen says:

    Tak for tippet om bagagetransport. For mig er det blevet et must, og det har hidtil gjort at jeg vandrer alle andre steder end i dk. Specielt Storbrittanien har mange suveræne vandreruter, og en mængde firmaer der sørger for alt lige fra booking af b&b til bagagetransport. Tjek nationaltrail.co.uk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *