Det nye Bornholm rundt

Sandvig set fra Hammeren

Mit site BornholmRundt.dk er netop nu ved at gennemgå en større transformation og jeg håber – her i 2011 – at flere vil opdage den fantastiske vandrerute som ligger og venter midt ude i Østersøen.

God tur

This entry was posted in Nyt and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Det nye Bornholm rundt

 1. lis bach says:

  jeg sidder på bornholm,,glæder mig……………..
  mvh
  lis bach

 2. Heino Päevatalu says:

  Hej Frits
  For godt et år siden (maj 2010), vandrede jeg med min datter på Bornholm. Meningen var at vi skulle gå øen rundt. Det nåede vi ikke pga jeg fik problemer med den ene fod. Men fra lufthavnen, langs syd- og østkysten, nåede vi dog til Helligdomsklipperne før vi (jeg) gav op. Det var med god hjælp fra dine kort og beskrivelser vi gik den smukke tur. Vejret i starten af maj i fjor var stille, men gråt og køligt, og lidt overraskende står den øde sydkyst stærkt i erindringen. Du beskriver senest at dele af stien er forsvundet denne vinter, men allerede i fjor var stien langs sydkysten hærget. Dele af den var skredet ned af skrænterne, andre steder var markeringerne væk og ikke mindst var flere af trapperne helt eller delvist erobret af vegetationen. Men som sagt; denne del af turen var særligt spændende og udfordrende og vi havde en følelse af at være “alene” i naturen. Min friske datter og jeg har givet hinanden håndslag på at gå den del af turen vi mangler, for at komme hele vejen rundt. Denne gang uden stor oppakning og uden at undertegnede vender hjem på krykker…
  Håber du holder din fine hjemmeside i gang til den tid.
  Venlig hilsen, Heino Päevatalu.
  ps: Bogen Kyststier på Bornholm fik jeg i øvrigt tilsendt kvit og frit af en flink dame på Regionskommunen. Tilbød selvfølgelig at betale, men det var en gave, fik jeg at vide. Endnu en god grund til at Bornholm topper mine favoritsteder i Danmark!

  • Frits says:

   Kære Heino
   Godt at høre det var en fin oplevelse, og helt enig, sydkysten overrasker, det er en meget fin del af Bornholm rundt, som desværre altfor mange går glip af. Så dejligt du kan anbefale den. Håber i når hele vejen rundt.
   Bedste hilsner
   Frits

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *